WERKEN BIJ BOGRO

Bogro is een vooruitdenkend totaalinstallateur op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie, koeling en loodgieterswerk. Onze servicegerichte en landelijk opererende organisatie telt ca. 130 medewerkers, regionaal verspreidt over 4 vestigingen.

 

Ben jij een jonge techneut, schoolverlater, service monteur of leidinggevende en op zoek naar een mooie job? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Calculator

Binnen ons team zijn wij op zoek naar een calculator die zich bezighoudt met het ontwerpen van een werktuigbouwkundige installatie, om uit de aanvraagstukken een goede offerte aanvraag uit te zetten en een kostprijsbegroting te kunnen maken.

Wat we van je vragen

  • Zelfstandige werkhouding;
  • Ervaring binnen het marktsegment en affiniteit voor het vak;
  • het opzetten van ontwerpen en plannen;
  • het uitzetten van offerte aanvragen en het inhoudelijk beoordelen van binnengekomen offertes;
  • het bepalen van de kostprijs van installaties;
  • en het uitbrengen van offertes waarin de uitgangspunten zijn vastgelegd.

Wat we je bieden

  • Wij bieden een afwisselende baan, verantwoordelijkheid in de functie, een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens onze CAO en uiteraard een prettig team om mee te werken.

Solliciteer! 

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail.

*
*
*

SOLLICITEER DIRECT!

Voor sollicitatie kun je contact opnemen met Frank Luijcx.
Bel 0348 566 000 of stuur een e-mail.Bogro BV
Laan van Snelrewaard 57, Snelrewaard.

OVER BOGRO

Bogro is een vooruitdenkend totaalinstallateur op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie, koeling en loodgieterswerk.


Onze servicegerichte en landelijk opererende organisatie telt ca. 130 medewerkers, regionaal verspreidt over 4 vestigingen. 


BOGROBV.NL ›