Schoolverlater

Over Bogro

Bogro Snelrewaard B.V. verzorgt opdrachten voor regionale aannemers, vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en MKB. De afdelingen binnen het bedrijf zijn door hun structuur flexibel. Zij voert verschillende soorten opdrachten uit: kleinschalig, klein zakelijk, specials, utiliteit en seriematige woningbouw. Bij kleinschalig verzorgt men projecten bij particulieren. Bij klein zakelijk neemt men opdrachten aan van MKB bedrijven in de regio zoals een verbouwing van restaurant of een bedrijfspand. Bij Specials passen ze duurzame technieken toe waarbij meer dan driekwart van de opdrachten bestaat uit warmtepompen. Bij Utiliteit worden utilitaire installatie opdrachten aangenomen. Bij de woningbouw worden opdrachten aangenomen waarbij er meerde woning seriematig worden geïnstalleerd. Op de afdelingen volgt men de nieuwe ontwikkelingen aangaande warmtepomptechnieken, calculatie en engineering met behulp van Syntess en, Revit en werken in BIM. Het ontwikkelen van de juiste competenties is hierin van belang en zij nemen hierin de medewerkers graag mee.

Schoolverlater

Als schoolverlater bieden wij je de mogelijk om bij ons te komen werken. Waarbij afhankelijk van vooropleiding, motivatie en visie op je eigen ontwikkeling wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Stemt logistiek af met de werkvoorbereiding.

Wat we van je vragen

Om aan de toenemende vraag te voldoen zoeken wij een gemotiveerde Schoolverlaters. Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Wij bieden

Wat het werken bij Bogro Snelrewaard B.V. zo aantrekkelijk maakt is dat er aandacht is voor jouw wensen. Er wordt rekening gehouden met je wensen, talenten en interesses evenals jouw ambities. Het CAO technisch installatiebedrijf is van toepassing op je arbeidsovereenkomst.

Solliciteer! 

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail.

*
*
*

SOLLICITEER DIRECT!

Voor sollicitatie kun je contact opnemen met Frank Luijcx.
Bel 0348 56 60 00 of stuur een e-mail.

Bogro BV

Laan van Snelrewaard 57
3425 ES Snelrewaard

(0348) 56 60 00
info@bogrobv.nl

OVER BOGRO

Bogro is een vooruitdenkend totaalinstallateur op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie, koeling en loodgieterswerk.

Onze servicegerichte en landelijk opererende organisatie telt ca. 130 medewerkers, regionaal verspreidt over 4 vestigingen. 


BOGROBV.NL ›