OVER BOGRO

Bogro Snelrewaard B.V. ontwerpt, installeert en onderhoudt centrale verwarming, Koel- en ventilatie-installatie in woning- en utiliteitsbouw. De organisatie werkt aan duurzame relaties met haar opdrachtgevers, hierdoor zijn wij in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe projecten. Hierbij vervullen wij naast een installerende rol ook de rol van adviseur. 

Het bedrijf is opgericht in 1973 en bestaat ondertussen uit 4 vestigingen met een hoofdkantoor in Oudewater, regio Woerden. De groep bestaat uit 130 enthousiasten medewerkers. Binnen het bedrijf is een cultuur van no nonsens, plat georganiseerd, op de medewerker gericht en zijn/haar ontwikkeling. 

Bogro Snelrewaard B.V. verzorgt opdrachten voor regionale aannemers, vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en MKB. De afdelingen binnen het bedrijf zijn door hun structuur flexibel. Zij voert verschillende soorten opdrachten uit: kleinschalig, klein zakelijk, specials, utiliteit en seriematige woningbouw. 

Bij kleinschalig verzorgt men projecten bij particulieren. Bij klein zakelijk neemt men opdrachten aan van MKB bedrijven in de regio zoals een verbouwing van restaurant of een bedrijfspand. Bij Specials passen ze duurzame technieken toe waarbij meer dan driekwart van de opdrachten bestaat uit warmtepompen. Bij Utiliteit worden utilitaire installatie opdrachten aangenomen. Bij de woningbouw worden opdrachten aangenomen waarbij er meerde woning seriematig worden geïnstalleerd. 

Op de afdelingen volgt men de nieuwe ontwikkelingen aangaande warmtepomptechnieken, calculatie en engineering met behulp van Syntess en, Revit en werken in BIM. Het ontwikkelen van de juiste competenties is hierin van belang en zij nemen hierin de medewerkers graag mee.

BOGROBV.NL ›